Till salu

måndag 30 mars 2009

Mer godis

Pappersarken har också en underbar blogg Candy jag inte kunde motstå, vill du vara med att vinna den så knalla in i deras blogg och kika hur du gör.

Mysig BloggCandy

Jennifer i England har just nu en underbar blogcandy som jag faktiskt vill vara med i chansen att vinna, vill du också det så knalla in i hennes blogg och läs mer om hur du du gör för att vara med och tävla! Dragning av vinnare är den 12 april.

torsdag 26 mars 2009

Åhh, har en formsvacka i pysslandet.

Jag är såå trött på min formsvacka i pysslande, det är lätt att råda andra att inte ge upp men svårt att komma till skott själv.
Det är inte så att jag inte känner för att pyssla för det gör jag verkligen men jag drar mig för att plocka fram grejerna, jag har inget pysselrum utan allt är nerpackat hela tiden så när jag känner att jag vill göra något kommer hindret. UPP och NER PACKNING av grejerna =(

Jag hoppas det släpper snart!

torsdag 19 mars 2009

Om inte detta är kärlek så vet jag inte vad kärlek är.

En You Tube video som berör mig starkt, det är om en pappas gränslösa kärlek till sin son.
Titta gärna på den med en varning att kinderna blir blöta =)

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"
Pappan svarar: "Ja" och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar återigen "Ja, min son".En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Pappan svarar Ja ytterligare en gång. Och här kommer videon till denna historia:

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

onsdag 18 mars 2009

Välkommnar våren!

Jag vill bara välkommna våren =)
Solen skiner, det börjar grönska och jag röjer som vanligt.
Idag är det köket som får ett litet lyfft, byta gardiner, plocka bort alla pryttlar som står överallt, flytta om sakerna osv osv.
Jag blir alltid röjgalen på våren, igår var jag på tippen med ett lass och ni ska veta att det finna MÅNGA lass kvar, hela våran källare (1 stort förråd och 1 hobbyrum) är fullt med bröte. Och där tar det emot att börja röja, det är liksom så fullt att man inte kommer in ens.
VARFÖR samlar man på sig en massssssaaaaa skit?
Har en stor garderob häruppe som är så proppad att jag inte får in mer men den tänkte jag börja med nästa vecka, det ska bli mitt nya pysselrum så det känns lite possitivt att fixa den, Men då kommer ett litet dilemma, VAR ställer jag det som ska sparas....i källaren....asg...där finns ju inte en cm plats ju.
Är det mer än jag som har förvaringsproblem?

Nä nu ska jag sätta fart med att stryka gardinerna till vardagsrummet när jag ändå har framme strykjärnet.=)

VÄLKOMMEN VÅREN =)

måndag 16 mars 2009

Grattis på dig din gammla gubbe!

Idag fyller gubben år, han börjar bli gammal nu ;) Hela 43 år *asg

GRATTIS =)

söndag 15 mars 2009

Några vårkort ihop med goda vänner.

Jag och Ida åkte till en vän igår där vi var några som samlats för en liten påskortskväll och detta fick vi gjort, kanske inte så mycket men vi gjorde en massa annat också som åt våfflor men förra sommarens hallon, tackar Lisa för gott fika =)

Ida gjorde ett enkelt kort, gräset är gjort av massor med gröna glaskulor. Tyvärr gör sig inte kortet riktigt på bild men den som får det blir nog glad =)


Jag gjorde ett kort med tulpaner, den vackraste blomma jag vet efter orkideér =)

torsdag 12 mars 2009

Personlighets test.

Jag knallade in på Jennys sida, snack om allt o inget, och i hennes blogg hade hon gjort ett personlighetstest och naturligtvi måsta jag också prova på det, vill du göra ett så knalla in här.
Detta blev mitt testresultat och jag måste säga att det stämmer mycket väl =)

Din personlighetstyp:
Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

måndag 9 mars 2009

Nu kan jag visa födelsedagskorten.

Vi hade ju trippelkalas igår och här kommer korten som vi gjort för dagen till ära.
Detta kort gjorde jag till vår en grabb som fyllde 14 år i den 4/3, det var ett pengakort så jag visar både ut o insidan.


Detta kortet gjorde Ida sin syster Caroline som blev 22 år den 8/3.


Till svärmor och tillika barnen farmor gjorde jag ett litet blomkort, hon fyllde också år den 8/3 men man avslöjar ju inte åldern på en dam =)
Grattis till er alla tre =)

lördag 7 mars 2009

Emma första Lo´s =)

Minsta dottern har kämpat ett tag med två Lo och nu är hon klar med dessa så jag bara måste få visa er vad duktig hon är.

Här kommer hennes första som hon gjorde på sig själv ihop med sin ena storasyster och sin systerdotter.


Nästa Lo hon gjort är på Nellies dop.


Ida har också gjort en ny Lo, denna gången har det tilkommit en partypingla =)


I morgon lägger jag ut de grattis kort vi också gjorde i veckan för två av mina barn fyller år denna veckan, Grattis på dom =)

fredag 6 mars 2009

Har fått en award =)

Jag har fått en award av en supersöt tjej var blogg jag ofta är inne på, hon skapar och grejar så man nästan blir svettig =) med dom mest fantastiska saker man kan tänka sig, hon är uppfinnesrik och har ideér som bara forsar ut från hennes sida.

Men den goaste av allt är att hon delar med sig till oss andra av sina saker. =)

Tack Miss CutiePie för att du förgyller min dag =) , hon finna på bloggsidan The 80´s me.

Nu får ju jag förmånen att dela med mig av den till er andra och jag har funderat vem jag ska ge den till, det finns ju sååå många fina sidor och människor därute
Jag kan inte välja ut fem av er, eftersom alla är värda denna award, så den som vill får ta den från min sida men lämna gärna ett tassavtryck så jag vet vilka ni är och kan besöka era bloggar.

ScrappTräff igen =)

Den 28/2 hade vi scrappTräff igen med Skövdescrappen, det är en återkommande träff varje månad då alla "tanter" flyr hus o hem för att bara kunna umgås och göra massa fina saker.
Knalla gärna in på Skövdescrappens blogg och kolla, eller varför inte kom dit du också =)
Vi hann tyvärr bara med två alster denna gången för vi fick gå ganska tidigt för vi skulle ju fira en god vän som fyllde år den dagen också. Henne kommer jag nog scrappa om vid ett tillfälle, kameran var ju med på festen ;)
Ida fick ihop denna vackra LO som också vann omröstningen i skisstävlingen vi hade...igen. Grattis Ida.
Föresten ! Tasstatueringen fick jag av Ida när jag fyllde år förra året, hon ville att vi skulle ha likadana på samma ställe som band oss för evigt och vem går inte med på en sådan present =)
Denna Lo´n gjorde jag, den är på vår älskade devon rex katt Trixie, en alldeles för snäll katt för sitt eget bästa och mammas lilla bebis =)

Några Lo som glömts fotas =)

Usch vad dålig jag är på att uppdatera bloggen men det säger inte att vi inte skapar här hemma.
Vi gjorde några Lo´s den 5/2 som jag glömde bort att fota och lägga in här men dom kommer nu =)

Denna har Ida gjort på henne och en kompis, tja vad säger man PARTYPINGLOR kanske =)

Denna gjorde jag på min son och sambo, visst är dom lika ;)

Gubben är en fantastisk sångare och jag vara bara tvunden att scrappa från ett gigg dom hade, tyvärr fanns det kanske inte dom papprena jag ville ha men sen är ju gubben en inbiten Batman fantast så vad passa inte bättre än ett med fladdermöss på då =)

måndag 2 mars 2009

Bloggcandy =)

Marit på Scrapphörnan har en liten bloggcandy med fina priser, det gäller att ha skrivit en kommentar samma dag som person nummer 15000 hamnar på hennes blogg för att vinna priset, skynda er dit så ni också kan vara med =) Klicka här så kommer du direkt till tävlingen.