fredag 6 mars 2009

ScrappTräff igen =)

Den 28/2 hade vi scrappTräff igen med Skövdescrappen, det är en återkommande träff varje månad då alla "tanter" flyr hus o hem för att bara kunna umgås och göra massa fina saker.
Knalla gärna in på Skövdescrappens blogg och kolla, eller varför inte kom dit du också =)
Vi hann tyvärr bara med två alster denna gången för vi fick gå ganska tidigt för vi skulle ju fira en god vän som fyllde år den dagen också. Henne kommer jag nog scrappa om vid ett tillfälle, kameran var ju med på festen ;)
Ida fick ihop denna vackra LO som också vann omröstningen i skisstävlingen vi hade...igen. Grattis Ida.
Föresten ! Tasstatueringen fick jag av Ida när jag fyllde år förra året, hon ville att vi skulle ha likadana på samma ställe som band oss för evigt och vem går inte med på en sådan present =)
Denna Lo´n gjorde jag, den är på vår älskade devon rex katt Trixie, en alldeles för snäll katt för sitt eget bästa och mammas lilla bebis =)

7 kommentarer:

bittan sa...

jättefina!! även jag har uppdaterat min blogg med foton från träffen

Tiggy sa...

Vilken söt misse. :-D

Tack för den varma kommentaren! Kan tipsa om flera stycken användare på youtube som har massa roligt. Dessa ska du leta efter:

ChicnScratch
dawn5377
starofmay
TwoPeasInABucket

Makaon sa...

Uha, jag är medveten om att kameran var med... min var inte med denna gång, men den var förra året :) Jag kanske ska göra min första LO om festen förra året? *hi hi hi*

petraso sa...

så coolt med likadana tatueringar.....

Ida sa...

jaa visst är jag bra grymm, måste fått de från dej? ;) hihi

Lotta sa...

Fina LOs.....gillar speciellt den med katten, Härliga färger!

Ha en bra kväll och helg!

missFBK sa...

Måste vara härligt med barn som verkligen tänker innan de gör saker, en sån härlig tanke i tatueringen =))) Blir gråtfärdig :´) Å lilla missan va fin hon är =)))

Hittar ni på i helgen?
Mässan för mig imorgon och besöka mamma på söndag.

Ha det gott!