onsdag 18 mars 2009

Välkommnar våren!

Jag vill bara välkommna våren =)
Solen skiner, det börjar grönska och jag röjer som vanligt.
Idag är det köket som får ett litet lyfft, byta gardiner, plocka bort alla pryttlar som står överallt, flytta om sakerna osv osv.
Jag blir alltid röjgalen på våren, igår var jag på tippen med ett lass och ni ska veta att det finna MÅNGA lass kvar, hela våran källare (1 stort förråd och 1 hobbyrum) är fullt med bröte. Och där tar det emot att börja röja, det är liksom så fullt att man inte kommer in ens.
VARFÖR samlar man på sig en massssssaaaaa skit?
Har en stor garderob häruppe som är så proppad att jag inte får in mer men den tänkte jag börja med nästa vecka, det ska bli mitt nya pysselrum så det känns lite possitivt att fixa den, Men då kommer ett litet dilemma, VAR ställer jag det som ska sparas....i källaren....asg...där finns ju inte en cm plats ju.
Är det mer än jag som har förvaringsproblem?

Nä nu ska jag sätta fart med att stryka gardinerna till vardagsrummet när jag ändå har framme strykjärnet.=)

VÄLKOMMEN VÅREN =)

3 kommentarer:

Carina "Ina" sa...

Hi hi :-) Det låter som det ser ut hos dig som det gör i mitt källarförråd. Jag måste idag försöka och knö in två kartonger och 3 plastbackar där. Hur det ska gå till har jag inte en aning..... Helst vill man ju njuta av solen :-)

Anonym sa...

Ja Maria, jag har med ont om förvaring. Våren har kommit å de har vart underbart idag =) Klippt mig som ett lyft inför våren och sommaren. ha det bäst i röjstädningen!

Kram missFBK/Catarina

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

God morgon!
Tack snälla för din söta ord, du är alltid så gullig, det betyder massor!
Ska bli jättekul att se vad du hittar på! Jag använder OH plast för skrivare, men sticklar på den sidan som inte är utskrivningsbar. Jag har lyckats få mitt att hålla superbra men när jag testat på annan plast är det inte allid det håller. Man kanske kan testa att förbereda kanterna med genomskinligt flytande lim eller 3d lack innan och låta det torka och sen sätta på stickles så att det fastar på limmet istället för på plasten? Bara en ide :)
Ha en bra dag!
Kram