tisdag 2 juni 2009

Har blivit utmanad =)

Vårt kort till kameran beter sig forfarande som det vill men förhoppningsvis ska det åtgärdas under kvällen=) Återkommer med bilden på min DT lo som jag lovat några dagar nu, men håll ut =)

Jag har blivit utmanad av Lena på och det var skoj men nu ska jag säga en massa sanningar om mig själv =)

Det går ut på att man ska berätta 10 ärliga sanningar om sig själv och sedan skicka vidare awarden till 7 personer man tycker har en ärlig anda gällande skapandet.

Så här kommer mina 10 sanningar:

1) Jag har hyperfobi för ormar, kan knappt se dom på tv´n utan att sätta upp fötterna och på panikångest. Att se en orm i verkligheten så blir jag kall, paralyserad och får ångest. Fånigt kanske men sådan är jag =)

2) Tycker det är super skönt när sambon jobbar eftermiddag, jag älskar när han är hemma med familjen men gillar kvällarna när ungarna lagt sig och man bara får rå om fjärrkontrollen själv =)

3) Jag lider av en sjukdom som heter BED och kämpar väldigt mycket med den, den har blivit bättre sedan jag började att prata om den. Jag har till och med lyckats minska min vikt med 13 kilo =) *klappar mig själv på axeln

4) Jag har fibromyalgi och en otrolig värk i kroppen som gör att jag blir otroligt trött och grinig ibland =)

5) Jag måste skriva upp allt, även när jag städar skriver jag en lista vad jag ska göra typ, damma, toan, dammsuga osv och stryker varje sak när jag gjort det.

6) Har ett otroligt kontrollbehov, har svårt att förlita mig på att andra fixar sakerna som ska fixas så jag gör dom hellre själv. Vilket tröttar ut mig en aning =)

7) Jag är en väldigt social och snäll människa som ställer upp så fort det är något och jag är väldigt lojal mot mina vänner men bränner man mig så blir det tyvärr inte lätt. Jag går över eld för mina vänner men skickar dom till istiden om man blåser mig.
8) Hatar, uppriktigt hatar människor som går bakom ryggen på andra, folk som lovar saker och inte håller vad dom sagt, folk som pratar skit bakom ryggen på andra och så kallade vänner som har en som vän för egen vinning skull. Falskhet är något jag inte gillar som egenskap hos en människa.

9) Jag är otroligt mörkrädd.

10) Och det sista som jag knappt inte vågar skriva men.....Jag är inte felfri *oops
Men jag kan lätt säga förlåt när jag gjort något fel vill jag tillägga, önska mer människor kunde använda sig av ett sådan lätt ord.

Ja detta var mina sanningar, kanke inte så spännande men detta är endel av vad jag är.

Nu ska jag skicka vidare dessa till 7 st då och jag väljer dessa.

Så, nu e ja nyfiken på vad dom säger om sig själv =)

3 kommentarer:

Lotta sa...

Jo men visst var det intressant läsning....Alltid kul att veta lite om den man "pratar" med här på nätet:)
Din första punkt....din rädsla för ormar.....Jag förstår din känsla helt och hållet fast min rädsla är för getingar istället....men jag förstår hur du känner dig......Visst är det jobbigt att ha en sån fobi?

Ha det bra!

ronjabus/Anna sa...

Oj då, vilken utmaning! Jag är verkligen skitdålig på att fundera ut sånt här...

Väntar på att få se dina dt-alster!

petraso sa...

tusen tack för utmaningen!!!!