lördag 13 juni 2009

Födelsedagsswapp, jag fyller 40 och kort

Jag fyllde ju 40 i veckan och vi skulle inte fira det utan ta det ihop med vårt bröllop på midommarafton men ack så jag bedrog mig. Min mamma och pappa kom upp i onsdags och hade en jättefin blomma med sig och så fick jag en slant som jag lagt på min bröllopsring. Tack mamma och pappa =)

Det ringde också på dörren och ett blomsterbud kom med en blomma från min goda vän Maria i Allingsås, tack för den M3 =)


Jag fick också en present av vår dotter Ida som har en humor ingen annan har, hm....ja kanske är vi lika galna allihopa.

Vet inte om jag vågar visa men jag varnar känsliga läsare så ni får hålla för ögonen NU...jag fick en ekologiskdildo......*asg. Tack för den Ida *s


Min goda vän Maria, M2, tillika Makaon på olika forum kom också upp och av henne fick jag två jättefina stämplar från Inkido som jag trånat efter ett tag. Tackar, tackar =)

I går, fredag, var det skolavslutning för lilltjejen och vi brukar hitta på något den dagen hela familjen. Alla försöker få ledigt för att fira den dagen och i år gick vi ut och åt tillsammans.
På resturangen så fick jag mer paket, min syster och bror hade fixat en spikmatta åt mig.
Tack för den lillssyster o lillebror, gissa vart jag låg i går eller rättare sagt på vad ;)


Sist men inte minst, fick jag ett jättekort och då menar jag jätte stort kort av äldsta dottern Caroline, med sambon Bobbie, barnbarnet Nellie, hunden Akilles och katterna Zaza och Cleo.
I kortet satt det fast 25 st 20 kronors sedlar. Tack ni underbara. Ps. Carro du ska alltid vara värst när det gäller kort =)))
Kolla in kortet i jämförelse med ljusstaken som står brevid.


Nu kommer ju resten av gänget att fira mig på midsommarafton, det är riktigt kul att få 3 födelsedagar =))))

Jag har också varit med i en födelsedagsswapp på scrappiz och detta fick jag av alla underbara tjejer där. Tack så oerhört mycket, allt kommer att komma till användning =)


Till Emmas lärare gjorde jag ett kort i all hast och en påse För lata sommardagar,
så här blev det.


4 kommentarer:

ronjabus/Anna sa...

Oj vilka uppvaktningar! Härligt! Kram!

Lotta sa...

Men du, vilka goa uppvakningar du fått....Gillar den från din dotter....hahaha..och det stoooora megakortet...inte illa!!
Fint kort du gjort åxå!

Ha en bra helg!!

Lena50 sa...

Men vad kul och vad du blivit uppvaktad, visst är det roligt!!!
Fina saker du fått, den ekologiska dildon var häftig och billig, så kan man ju variera storleken...heheh!!!!
Det stora kortet var ju för häftigt....ja allt ,ditt kort var fint oxå!!! Kram Lena

Ida sa...

jag tycker min present var finast! *asg