tisdag 5 maj 2009

Uppdaterar om pojken!

Vill börja med att tacka alla för era fina komentarer och er stöttning.

Det var som ni förstår omtumlande i torsdags, jag ringde akuten en gång till vid 12 med vi fick fortfarande inte komma in. Kl 13.15 ringde VC tillbaka till mig och dit fick vi komma in på fem minuter.
C undersöktes grundligt och det konstaterades att han "bara" hade en lättare hjärnskakning som vi skulle ha observation på hemma. Han var lite förvirrad och rastlös under ett par dagar men nu har det rätat upp sig. Han mår bra =)
Bilen och cykelskadorna håller vi på att jobbar med försäkringsbolagen med så det löser sig ju till slut också. Det är ju bara materiella ting!

Vill också berätta att mitt i alla denna röra kommer vår eminenta vaktmästare upp vid 10 snåret och skulle laga en droppande kran, det hela slutade med att HELA mitt kök flöt i vatten.
Det var ca 1 till 1 1/2 cm vatten i hela mitt kök för han fick avstängningskranen som sitter under diskbänken i handen.
Jag står i vardagsrummet och pratar med min mamma i telefonen och ser en kvast av vatten spruta rakt ut i köket, vaktmästaren springer från tredje våning ner i källaren för att stänga av huvudkranen och det han komma ut mycket vatten under den tiden vill jag lova =)

Det hela slutade med att min sambo satt på en stol i köket och trampade med tårna i vattnet och drack kaffe, jag grät med min mamma i telefon, C och Ida stog och bara skakade på huvudet och sa - Vilken klant, vaktmästaren skurade,katterna lapade vatten från golvet och Emma sov.

Ja, där ser man en olycka kommer sällan ensam.
Ps, ska väl tala om att vaktis fick lite hjälp av oss också ;)

4 kommentarer:

Lotta sa...

Ja fy vilken dag ni hade i torsdags....Bra att eran kille mår bra nu i alla fall. Man blir ju så orolig och det är ju helt galet att ni inte fick komma upp till sjukhuset med honom.

Hoppas köket har torkat nu med.....

Lena50 sa...

Men lilla du, vad mycket på en gång, men viktigast att din kille blev bra!!!!!
Hoppas du får lugn och ro ett tag!!!!
Och att det inte blev några skador på ditt kök...haha, jaså katterna gillade det...och rex har du ju...vad avis jag blir....

ronjabus/Anna sa...

Vad fint du har gjort här inne! Gorjuss Girls är mina favoriter!

Bettan sa...

Men oj, vilken hemsk tid ni har haft! :-o Stackars C, och vilka idioter på akuten!!! Blir riktigt arg när jag läser det, man ska väl för 17 inte sova om man fått hjärnskakning, vilket de borde ha förståt att han fått!
Hoppas det blir lite bättre nu och att ha mår bättre!
Kram Elisabeth