söndag 10 maj 2009

ScrappMässa och lite annat ;)

Jag har inte uppdaterat på ett tag men pga mässa och lite framtidsgrejer nu ska jag visa vad jag gjort det sista.

Jag har gjort inbjudningskort som ser ut så här.
Den 2/5 var det Skövde Scrapmässa och jag hade äran att vara med i Scraphörnans monter, jag demade bland annat Top Score brädan som är en rolig och underfundig liten sak =)
Jag gjorde också lite kort och askar med Scraphörnans olika stämplar, dessa visar jag här under.

Först ut är en ask med Forma hantverks söta blomstämplar Zara, jag har använt s-e-i´s papper Chick-a-doo - Pee-Wees Kiwi


Nästa ask har jag använt mig av en stämpel från Whiff of Joy-Blowing Hearts Angel som jag färglagt med Akvarellpennor, pappret jag använde här är Little Yellow Bicycle – Vines Varnish, organza band och rosa blingstenar.


Detta kort har jag använt ett Basic Grey papper och stämpeln är en The GreetingFarm- Fairy Tink, även här har jag färglagt med akvarellpennor, bandet är ett rosamönstrat organza.


Nästa kort jag gjort är med en Sarah Kay stämpel som jag tyvärr glömt namnet på men återkommer med det =)


Ytterligare ett kort med en stämpel från Whiff of Joy - Angel hugging Heart. Här har jag också använt mig av papper från s-e-i –Chick-a-dee-Ga-Ga jag har också sprayat cardstocket med Memories Mist – Gold, jag har dekorerat med organza band och prima rosorna DarkBlue och Ivory, Ivory sprayade jag också med mist.


Detta kortet jag gjorde var med den underbara stämpeln från The Greeting Farm – Miss Anya Collection, detta setet består av tre olika stämplar men ja valde att använda just denna. Här har jag färglagt med promarker.


Sist ut är ett kort jag använt mig av Top Score brädan för att kunna göra, det är otroligt roligt att leka med brädan och det finns oerhört många olika finesser och grejer på den. Man kan vika olika kort/askar, göra kuvert, embossa, svirla, fixa finaste rosetterna man kan tänka sig mm mm. Det är bara din fantasi som sätter stopp för vad man kan göra =)


Gå in på Scraphörnan och kolla in alla hennes underbara saker i butiken, det jag använt mig av här finns hos henne =)

6 kommentarer:

ElinÅ sa...

Oj vad mkt snyggt du hann göra på mässan! Hmm, nu blev jag sugen på att shoppa en top score...Jättekul att träffa dig irl! Ohh vilket kalas det kommer bli, va kul:)

Lena50 sa...

Åh så mycket fint du gjort, villka härliga färger du använder dig av, man blir glad av dina alster :)

michele sa...

Thank you for your lovely comment. I especially love this pink card.

Bittan sa...

wow vad mycke fint du gjort...blir vääldigt sugen på den där brädan...blev ju så nyfiken på vad det var du väntade på men efter att läst texten på inbjudningskortet så fattar jag...shit vad kul!!! GRATTIS!!! vad mysigt att göra det i en trädgård..

Tesa/Therese sa...

Oj, vad många härliga alster du hunnit med :o) Kram

Jennie Säll sa...

Grattis till er!! vad roligt. kram Jennie Säll