Till salu

fredag 9 juli 2010

Oj vad tiden går =)

Ja, oj vad tiden går när man har roligt ! Sommaren är ju här med buller o bång så jag hinner inte uppdatera bloggen alls längre känner jag och ja, jag tappar läsare naturligtvis men ska försöka uppdatera oftare.

Nu har min mamma tjatat att jag inte uppdaterar så nu mamma, hej svejs på dig, så uppdaterar jag med bilder på det jag gjorde till Emmas lärare nu när hon slutade skolan och ska gå vidare till en annan skola i höst. Förresten idag fick hon inbjudan till den skolan om vilken dag och vilken tid vi ska vara där så nu väntar hon på att skolan kan börja igen. Detta är en stor händelse i Emmas liv för hon har varit på samma skola sen första klass och det har varit hennes lilla värld men nu ska hon ut i stora världen och då innebär det taxi till skolan oxå, spännande värre =)

Ja innan jag visar bilder då så måste jag bara tala om att min lilla, lilla tjej fyller 13år på måndag :) 13år, hujeda mig vart har alla år tagit vägen igentligen, det var inte länge sedan hon låg i min famn så liten och rosig. Hmm...håller man på att bli gammal?? Nääää...inte då, det är bara barnen som blir lite större tror jag men min lilla tjej, mitt minsta barn som ska vara så där litet o oskylldigt hela livet blir 13. Oj oj, ja vad kan man göra mer än att hålla sig i tåget o bara följa med =)
Så nu ska jag väl visa lite bilder då, tyvärr har jag glömt att fota dom senaste beställningskorten jag gjort, dumma mig för dom blev kanon men håll till godo med tagsen jag gjort till lärarna att hänga på respektive paket.
Jag har schalkat, embossat, stämplat, kladdat och skrivit lite på baksidan till var o en, i paketen fick dom en minnes sak så dom kanske kommer ihåg Emma senare i livet också plus att jag satt ett foto på henne på tagsen. Och naturligtvis fick dom chokladhjärtan allihop för dom har betydigt mycket för Emma o mig genom åren.
Så här blev dom ialla fall =)

Ha det gott i sommarvärmen så syns vi snart igen.
/Kram Maria

3 kommentarer:

Maria sa...

Superfina tags...=)

Vad synd att du glömde fota dina senaste alster...=( men dom är säkert lika kanon som allt du gör...=)

Många kramar Maria

Unknown sa...

Vilka härliga tags du har gjort! Vilken bra ide att lifta! =) Ha det gott i sommarvärmen! =)

Anonym sa...

Tack för din gulliga hälsning, det värmer! Fina tags du har gjort =) Kika in i min nya blogg, lottar ut örhängen i form av änglavingar, men dom är även superfina att använda till lo-s, missa inte
det! ;)

www.badgirlsconfessions.blogspot.com

Ha en trevlig helg, kramar Ulrica