måndag 29 december 2008

Ja, då är julen över.

Ja, julen är över och gissa vad!!!! Jo, jag GLÖMDE kameran hemma, hur kan man vara så urbotad du....på själva julafton....ja jag säger då det. Jag får förlita mig på att släkten skickar över de kort dom tog istället.
Vi fick en massa fina julklappar och maten å sällskapet var gott.

Jag har inte hunnit blogga något sen den 16e, julen har tagit all min tid...fast jag sa att jag skulle ta det lugnt i år....ha, sånt kan jag aldrig hålla men till nästa jul så ska det minsan funka.

Juldagen blev jag riktigt sjuk och det sitter i än, feber, hosta och ont i kroppen....ja ja det är ju snart nyår så man får hoppas man är frisk på ett par dagar. Det börjas hosta lite här o där här hemma nu så jag hoppas inte alla ligger i nyår.
Gubben är den som är friskast, han fick influensavaccin av ditt jobb gratis, bra jobbat Parafon...här blir inga arbetare sjuka efter ledigheten ialla fall =))

1 kommentar:

Michaela Lejonberg sa...

krya på dig gumman!
Vi fick vara hemma på jul för sonen fick feber o magsjuka... så inte mkt julbilder tagna här heller. Joo på annandagen hos Peters syster fick vi lite fina bilder. Och så har det blivit en hel del bilder på våra små marsvin oxå som vi införskaffade dagen innan julafton.