Till salu

söndag 16 augusti 2009

Min rosa förvaring

Några har frågat var jag köpt min rosa förvaring jag har mina pennor och dyl i, den är igentligen en sminkväska från Mary Kay. Man får den när man köper ett stort kit med rengöringsprodukter, vet ej om den säljs men kolla gärna med en Mary Kay återförsäljare.

lördag 15 augusti 2009

Stämpelförvaring

Har provat en massa med mina stämplar, senast var det cd-fodral som var lätt att ta med sig men nu har jag äntligen hittat hem =)

Köpte mig en cd-väska på Clas Olsson för en billig peng och stämplade upp och laminerade varje ark och satte fast stämpeln på baksidan och stoppade i facken, man får plats med massor utan att det kläms sönder =) Ett extra plus är att det är axelrem på den så den är lätt att ta med =)





Den är så pass bred över ryggen så jag får plats med hela set i mitten, clearstampsen satt jag en rygglaminad i facken på också så dom inte sliter mot "tyget".

Jag är suuuper nöjd ialla fall =)

Pysselhörna

Nu har jag äntligen redigerat bilderna på mitt nya pysselkrypin och på stämpelförvaringen jag fixat =)
Jag fick för mig att röja ur stora garderoben på all skit och göra ny förvaring till allt som ska vara där inne, då passade jag på att fixa en hörna där jag kan pyssla lite också =)

Hyllan över min lilla plats har jag symaskin och alla mina tyger, under har jag ett bra fotstöd i form av vår verktygslåda =)
Till vänster har jag ett skåp där Emmas specialmat och mitt pyssel samsas på var sin hylla.


Det är trångt men nu sliper jag bo i väskor och vill jag vara i köket kan jag bara ta med det jag vill ha och inte allt =)

Har också rensat bland grejerna och lagt det mesta i genomskinlig förvaring så jag lätt ser vad som finns, har lite kvar att ordna upp till.








tisdag 11 augusti 2009

Uppdateringarna lyser med sin frånvaro!!!

Jag är jättedålig på att uppdatera bloggen =( Har bilder som ska redigeras på både mitt nya pysselrum och min nya superförvaring till mina stämplar jag fixat.

Jag ska åka ner till Göteborg med min dotter nu på måndag, 17/8, och ska vara där i 6 veckor så jag är lite rörig och har inte lust med så mycket just nu.
Det blir nog bra när vi väl kommer ner men det är så mycket att tänka på innan vi åker, allt som ska med, var finns det butik att handla mat när man ingen bil har med sig, hur kommer övriga familjen fixa sig medans jag är borta eftersom gubben jobbar tvåskifft, hur ska man klara det ekonomiskt då vi ska resa fram o tillbaka på helgerna med tåget och det KOSTAR skjortan plus alla extra utgifter som blir för man inte är hemma, ja ja det får la reda sig =)
Ja det är mycket som snurar i huvudet och framför allt, kommer detta att ge något, kommer lilltjejen att bli så frisk hon bara kan efter detta, kommer dom komma fram till något vettigt??

Ja, jag får väl bara åka ner o rida ut dessa veckor och hålla tummarna på att allt blir bra =)

När vi har landat där nere ch lilltjejen är på sina behandlingar och koller o i skolan så kanske jag orkar redigera bilderna och lägga ut så ni åtmindstonde får se stämpelförvaringen =)

På återseende =)