tisdag 11 augusti 2009

Uppdateringarna lyser med sin frånvaro!!!

Jag är jättedålig på att uppdatera bloggen =( Har bilder som ska redigeras på både mitt nya pysselrum och min nya superförvaring till mina stämplar jag fixat.

Jag ska åka ner till Göteborg med min dotter nu på måndag, 17/8, och ska vara där i 6 veckor så jag är lite rörig och har inte lust med så mycket just nu.
Det blir nog bra när vi väl kommer ner men det är så mycket att tänka på innan vi åker, allt som ska med, var finns det butik att handla mat när man ingen bil har med sig, hur kommer övriga familjen fixa sig medans jag är borta eftersom gubben jobbar tvåskifft, hur ska man klara det ekonomiskt då vi ska resa fram o tillbaka på helgerna med tåget och det KOSTAR skjortan plus alla extra utgifter som blir för man inte är hemma, ja ja det får la reda sig =)
Ja det är mycket som snurar i huvudet och framför allt, kommer detta att ge något, kommer lilltjejen att bli så frisk hon bara kan efter detta, kommer dom komma fram till något vettigt??

Ja, jag får väl bara åka ner o rida ut dessa veckor och hålla tummarna på att allt blir bra =)

När vi har landat där nere ch lilltjejen är på sina behandlingar och koller o i skolan så kanske jag orkar redigera bilderna och lägga ut så ni åtmindstonde får se stämpelförvaringen =)

På återseende =)

3 kommentarer:

Lena50 sa...

Det fixar du gumman!!! ÖNskar dig en trevlig resa !! Kraam!!

Maria sa...

Det kommer gå bra ska du se...

ronjabus/Anna sa...

Du fixar det ska du se! Och även de andra! Tänker på er! Kram!!