lördag 24 november 2012

Altrat lite och smyg titt på julen :)

Jag gjorde en telåda till min syster när hon fyllde år och sen beställde hon en kaffeburk till sin väninna och så här ser dom ut :)Sen är det ju snart jul och nu eldar vi i pysselverkstaden och lyssnar på julmusik på hög volym, jag smygvisar en sak jag gjort här men resten får ni vänta på lite :)

Allt för denna gången, vi ses igen :)

torsdag 22 november 2012

Mixed Media

Uppdaterar idag med lite av den alster jag har gjort med tekniken Mixed Media, jag tycker det är kul att kladda och leka fram grejer.
Först ut är en ask jag använt mig av metalltape som jag limmat på två ihopsatta pappersböcker och sedan målat med metallic-färg och avslutat med perfect pearl.


Jag letade ihjäl mig efter ett lila hjärta men hittade inget så ja, vad gör man inte om ett själv :)
Jag köpte ett poslinshjärta som jag grundmålade med gesso och kletade modlingpaste på så jag fick stuktur, målade allt med lila akrylfärg och violá ett lila hjärta i min smak :)

Har försökt mig på några tavlor också men det gick sådär, detta är motiv som inte tilltalar mig så vet inte om jag gör några mer sådana här :)

Måla fyra mindre kanvastavlor och satte ihop med små gångjärn och fick en dekoration till köket :)

Denna tavla har jag gjort till minsta barnbarnet med en groda och en vers på, grodan är för att han alltid har kallats för grodis. Denna var jätteskoj att göra :)
Nu fnular jag på två med tjejmotiv till mormor andra två guldklimpar men dom är inte klara ännu :)

Detta var allt för denna gången men välkomna igen!

tisdag 20 november 2012

Tavlor, egna decos och kort!

Som vanligt har jag inte uppdaterat min blogg fast jag säger jag ska göra det oftare men livet kommer emellan som oftast :)
Nu slänger jag ut endel jag gjort sen sist och först ut är två doptavlor :)Lite egna dekorationer!

Lite olika kort!Detta var allt för denna gången men jag lovar att jag uppdaterar snart igen ;)
Välkommen tillbaka <3 br="br">