torsdag 30 april 2009

Krockat och får inte komma in till sjukhus.

Min son kom hem strax efter sju nu på morgonen och ropa mamma från hallen, jag satt i morgonrock vid datorn så jag reste på mig och knallade dit.
Där står han med en man i hallen och talar om att han har krockat, i hög fart har han kommit på cyklen och kört in i en bil som korsade körbanan, C uppmärksammade inte att bilen skulle svänga så det small regält.

Mannen var mycket orolig för C för han hade landat på armbågen och bakhuvudet och ville kört C direkt till sjukhus men C ville hem. C har mycket ont i sitt huvud men inget är trasigt ialla fall utanpå.

Vi pratade kort och tog varandras uppgifter sen gick han och jag satte mig i telefonkön till AKUTEN, när jag väl kommer fram så säger jag vad som hänt och då säger en snorkig röst i telefonen
-Har han synförändringar...- Nej säger jag....
-Hör han annorlunda....-Nej säger jag.....
-Kräks han säger rösten....-Nej, han har "bara" en kraftig huvudvärk säger jag.
Jaha säger rösten men då är det inte en kriterie för att få komma in, ge honom en alvedon och så kan han gå o sova en stund.........VA, vadå kriterie????
Pojken har smällt med en bil och landat på huvudet och får inte komma in till sjukhus, vad är detta för sjukvård vi har. Måste det vara synliga, störtblödande sår innan man får komma in?

Jag vet att man kan få huvudvärk av en lättare smäll i huvudet men vet också att slag mot huvudet skall alltid kollas upp även om inte vissa "kriterier" uppfylls, det kan gå mycket illa annar.
Jag är såååå förbannad, förtvivlad och ledsen....men vi får väl bara vänta ut och se vad som händer med pojken under dagen, nu sover han vilket jag också vet att man inte ska direkt efter en smäll i huvudet, men han är jättetrött.

Nu har även gubben kommit hem från jobbet för att finnas här ifall det tillstöter något, han hade visserligen stämplade ut och tog en semsterdag innan vi visste att C inte får komma in för att undersökas.
Nu håller vi bara tummar att det inte blir sämmre.

Skövde Scrap- & Stämpelmässa den 2 maj

Nu har jag inte varit här på ett tag men ryggen var seeeeeeg och är inte riktigt 100 än men skam den som ger sig.

Jag har också haft endel att göra i och med att det är Skövde Scrap- & Stämpelmässa på lördag den 2/5 som jag tycker ni ska komma på mer info om det finns här.

Det kommer komma en massa bra butiker och jag kommer finnas i Scraphörnans butik för att dels dema Top Scorebrädan och The Ultimate Pro.
Jag kommer att visa både kort- och askvikningar och även saker med dom nya stämplarna som Scraphörnan har. Knalla in i butiken så ser du allt fint hon har.

måndag 20 april 2009

Har fått en award igen =)

Jag surfade runt på min vanliga runda och vad förvånad jag blev när jag upptäckte att jag fått en award. =)Tack så jättemycket vill jag säga till Lotta som har den underbara bloggen Scrappa Lungt, jag blev jätteglad, du ger mig massor med inspiration så det är extra kul att få en award av dig =)

Nu har jag äran att skicka den till någon annan och jag tror det blir...........Bettan på Bettans Pysselblogg, just för att du ger en massa inspiration och gör en massa fina saker =)

söndag 19 april 2009

Motivet söker namn

till denna lilla söta ekorre, gå in på motivets hemsida och lämna förslag du med.

Alltid är det något!

Hoppas alla hade en trevlig påsk, det hade vi. Vi var hos min ex man och firade med barnen och farbröder, faster, kusin, farmor o farfar. Barnen hade jätteskoj!

Jag har skapat lite men fotandet får vänta då jag har smällt min rygg, den är helt kass så nu är det vila och piller som gäller. Inget skoj alls.
Mina ben och händerna skakar av värken i ryggen så jag kan inte hålla i något pyssel alls, jag hade tänkt att vara med i DT tävlingen på scraphörnans croup men det blev inget med det =(

Ja, ja...ingen idé att gnälla, det är bara att bita ihop och vara positiv =)

Återkommer när jag blir bättre med foton på det jag gjort.

Tant Blå har en jättefin utlottning jag inte vill missa, gå in på deras hemsida och var med du också =)


Ha en bra dag allihopa =)

söndag 5 april 2009

Magic Box och en sneakpeek

Jag håller på att pyssla än, våren har inspirerat mig massor så jag vill bara inte sluta, febern hänger kvar men humöret är på topp =)
Jag testade att göra en Magic Box men detta är bara en test för att se lite mått och vilken plast jag skulle ha för att hålla blommorna uppe men så här blev den.
Så här är den innuti, inte det bästa jag gjort men som sagt...det är bara ett testså jag har inte lagt ner något större arbete på den =)

Håller på med ett jätteprojekt just nu, men mer vill jag inte avslöja förrän det är klart men jag visar en litet kik så får ni fundera på vad detta skall bli =))

lördag 4 april 2009

Två dagar med massor med pyssel.

Jag är ju sjuk fortfarande men igårkväll fick jag ett pysselsug som heter duga, jag ville vika askar..
Jag vek ihop en ask eller vad man nu kallar det som jag kan ha i badrummet med mindre saker som maskara, läppglans etc.
Jag använde mig av Basic Greys, Bittersweet papper och så här blev den.
Sen altrade jag en ask som jag fick mitt nya ljus från PartyLite i och det belv en tops förvaring.

Så här fint belv det i badrummet =)

Efter det fick jag för mig att bygga om ett påskägg, har sett det i någons blogg men minns tyvärr inte vart, jag hann inte klart igårkväll för tröttheten kom men idag när jag vaknade fanns allt pysselsug kvar så jag fortsatte. Även här använde jag Bittersweetpapper ur serien Two Scoops.
Så här blev mitt ägg, jag är faktiskt jättenöjd =)

Sen ville jag vika mera, hittar ju inte min beskrivning till min vikplatta så jag fick söka på nätet och trixa till rätt mått. Det blev två påskkort till och så här blev dom.
Nu sitter jag här med massor av pysselsug kvar så i morgon kommer det nog mer som jag hittat på. Ska bara surfa runt och hitta mer fina saker man kan vika =)

torsdag 2 april 2009

Några påsk kort och vi är fortfarande sjuka

Emma och jag är fortfarande sjuka, det verkar bara bli värre, orkar inte mycket men jag har fotat korten från helgen. Ni får ursäkta dom är fotade snett men jag skyller på febern.

I lördags så skulle jag åkt på en scrappträff men jag kunde tyvärr inte åka dit för gubben fick gå in och jobba. Suget var lite för stort för att inte pyssla så jag och ett par vänner pysslade lördagskvällen hemma istället, eller ja kväll...vi slutade kl 3 på natten =)

Dessa korten gjorde jag, jag har ett till men det är ett födelsedagskort och kan inte visa det ännu.
Först ut är stämplad med en lilja som Eva på Scrapstore postade snabbt åt mig så jag hade den dagen efter, tack så jättemycket för en superservice och en vacker stämpel =)
Ida var med en sväng och hon fick ihop detta, ett riktigt vårkort =)

onsdag 1 april 2009

Sjukt!!!!

Nu är Emma och jag sjuka, IGEN!!!
Håller på att bli gråhårig, för det är jag inte än även om jag närmar mig 40 ;), men det har gått i ett sen i julas. Är det inte den ena här hemma så är det den andre med feber o förkylning men tyvärr så åker Emma på det mest hela tiden.
Tyvärr ytterligare ett bevis på att hennes kropp är väldigt nedsatt igen.
Hon går ner igen så nu får vi nog ställa om sprutorna så vi skjutsar tillväxten uppåt igen, hoppas det hjälper bara.
Hon är 136cm lång och väger 27,3 kilo och det är på tok för lite för en tjej som snart blir 12. Ja ja nog om det

Jag gjorde några kort i helgen, då jag inte kunde åka på träffen så pysslade jag hemma. Har inte fotat men tänkte göra det under dagen och få ut bilder på det. Det blev en hög med kort denna gången =)