Till salu

onsdag 31 december 2008

GOTT NYTT ÅR

Ja, ett år till har gått till ända, det har gått så fort att man knappt hunnit med.

Massor har hänt under året, både bra och mindre bra saker men det är väl så ett år ska se ut antar jag.
Jag har rensat under året på både det ena och det andra, det är sååå skönt att göra det..man blir liksom väldigt befriad.
Jag har tagit en massa stora beslut som gnagt mig också och när man äntligen kommer fram till ett beslut så mår man bara gott i själen.
Nyårslöften ger jag aldrig men i år gör jag det, fortsätta rensa i "röran" för man mår så gott och fortsätta scrappa. =)
Jag har scrapat kort under något år nu men tyvärr startade jag min blogg i oktober i år, hur tänkte jag där?!
Jag har massor med projekt för nästa år, lovar det kommer bli endel LOs =) Blev ju rätt biten av det förra jag gjorde.
Nä nu måste jag kila, ska ju försöka fira nyår också....jo föresten, hela denna dagen har jag ett litet projekt som kommer scrappas nästa år. Vi får se om det blir bra =)

Jag vill önska min familj som stöttar mig i allt och Mia min allra bästa och mysigaste vän ett lyckosamt 2009 och alla nya scrappvänner också naturligtvis.
Så jag slutar detta inlägg med att önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2009

måndag 29 december 2008

LOs på syskon

Detta var vad jag kunde åstadkomma på scrappträffen den 20 dec....efter 9 timmar, men jag har fått mersmak =0)

Bilder från scrappträffen 20/12-08

Lite sent men här kommer lite kort från scrappträffen vi hade den 20 dec i Rådene, i Sjogerstads bygdegård utanför Skövde!

Marit på Scrapphörnan fixade denna underbart roliga träff, jag gjorde inte så mycket utan kollade mest vad alla andra gjorde =) Men nästa gång ska jag göra mer =)

Det enda jag gjorde var min första LO, riktigt roligt och jag har fått mersmak, så nu ska jag skriva ut en massa foton och göra mig ett album.

Anna sitter o skrattar åt något skoj, Mia sitter koncentrerad, Ida stårfrämst , Cilla är i grönt bakom Ida och längst ner sitter Michaela och hennes mamma .


Cilla o Ida är super koncentrerade =)


Michaela och hennes mamma pysslar på.


Ida T pysslar för fullt och andra Ida kollar så köket sköter sig ;).
Anna hjälper sina tjejer och Mia är påväg någonstans



Annas två tjejer, som jag tyvärr inte minns namnen på,
pysslade en massa fina saker.



Så här glad blev Marit när hon fixat min Slice som var lite bångstyrig med bruna papper :)

Ja, då är julen över.

Ja, julen är över och gissa vad!!!! Jo, jag GLÖMDE kameran hemma, hur kan man vara så urbotad du....på själva julafton....ja jag säger då det. Jag får förlita mig på att släkten skickar över de kort dom tog istället.
Vi fick en massa fina julklappar och maten å sällskapet var gott.

Jag har inte hunnit blogga något sen den 16e, julen har tagit all min tid...fast jag sa att jag skulle ta det lugnt i år....ha, sånt kan jag aldrig hålla men till nästa jul så ska det minsan funka.

Juldagen blev jag riktigt sjuk och det sitter i än, feber, hosta och ont i kroppen....ja ja det är ju snart nyår så man får hoppas man är frisk på ett par dagar. Det börjas hosta lite här o där här hemma nu så jag hoppas inte alla ligger i nyår.
Gubben är den som är friskast, han fick influensavaccin av ditt jobb gratis, bra jobbat Parafon...här blir inga arbetare sjuka efter ledigheten ialla fall =))

tisdag 16 december 2008

Kramas för de ensamma

Ingen ska behöva vara känna sig ensam speciellt inte över jul när alla pratar om klappar, kärlek och gemenskap.

Röda Korset säljer nu kramar till förmån för alla som är ensamma över julen men nu utmanar jag er att KRAMAS.

Nu ska vi kramas för alla som som inte har någon att fira jul med, allt du behöver göra är att gå in på denna bloggen http://www.lottamalm.blogspot.com/ och skriva en kommenar så skänker Lotta 10kr per person som gör det, jag har gjort det så gör det du med.

Jag antar också hennes uppmaning att börja KRAMAS på min egen blogg så för varje person som skriver i detta inlägget skänker jag också 10kr till Röda Korset. Skriv och anta uppmaningen och starta KRAMAR på din blogg du med. Länka gärna till min blogg så vi får ihop så mycket pengar vi bara kan till förmån för de ensamma.

Detta pågår till den 21 dec då jag räknar ihop och går ner till Röda Korset med pengarna.


Pimpat amarylisstödet

Var och köpte ett stöd till min amaryllis idag och tycker dom är så fula i metall så jag ordnade lite band och fixade lite dekorationer så vips var den med en gån mycket roligare =)

Vår egen lilla pepparkaka.

Måste bara få visa vårt första barnbarn, Nellie, som föddes den 30 oktober - 08 var lussetjej hos oss på lucia.

Visst är hon underbart söt.

Pysselsöndag med ungarna

Vi hade en mysigt tredje advent med pyssel, ungarna och jag. Vi började kl 15,00 och domsmå gavupp vid 17 snåret och jag å dom två äldsta satt till ca 22,30 på kvällen, det är otroligt vad tiden flyger iväg när man har roligt. =) Detta blev skapat under de timmar vi satt.

Först ut är minsta dottern, Emmas, alster. Hon tröttnade först och gick å gosade med pappis istället =) Men en söt liten tändsticks ask och några blingade bilder gjorde hon ialla fall =)












Nästa ut är Linus verk, en glad kille på 13 vårar som tyckte det var småkul att dona lite mellan datorspelen =)























Sen är det Ida´s tur att få visa sitt, hon är den som brukar pyssla med mig och tycker det är riktigt kul =) Hon gjorde klart våra julkort och några tändsticksaskar.















































































Sen har vi vår största tjejs saker, hon har inte varit med så mycket men börjar intressera sig mer och mer. Hon har precis blivit mamma, 30 okt, så nu hinner hon mer. Ja, det klart när morfar agerar barnvakt så hinner man scrappa och dona hur mycket som helst ;)

Här är hennes allra första kort och lite tändsticksaskar =)






















































Sist ut är mina alster för kvällen, några tändsticksaskar, ett kort och så alstrade jag en glasskartong till en julgodislåda.























































Har glömt att visa

Detta har jag gjort för ett litet tag sedan men glömt att visa i bloggen.

Först ut är en dörrskylt till vår minsta dotter Emmas rum, hon bara älskar lila o rosa.


















Sen har jag varit med i en receptswapp och detta var mitt bidrag, skumbananfudge.

måndag 15 december 2008

Tävling

Jag hittade en tävling på scrappizforumet som en tjej som heter Therece har lagt upp i sin blogg, hennes blogg heter Tesa Pysslar. Hon lottar ut ett väggcitat som jag såååå gärna vill vinna, vill du ha chansen också så knalla in i hennes blogg och tag en lott som jag gjort =)

Här kommer länken till hennes blogg: http://tesapysslar.blogg.se/2008/december/tavling.html

fredag 12 december 2008

Julklappar

Vi måste ju göra lite julklappar också, först ut är ett notisblock till ex svärmor, sen ska vi göra tepåsar, mer notisblock och lite annat skoj men bilder på detta kommer en annan gång.


Så här ser ialla fall ex svärmors notis block


Pysselkväll

Vi har haft en trevlig lördagkväll med lite pyssel. Vi samlades hemma i mitt kök och pysslade några mer julkort =) Jag lyckades inte hamna på bild för jag håller ju kameran, men kanske lika bra det =))




















Ett tag sedan

Har inte varit inne och bloggat på ett litet tag....ja faktiskt en månad, får skärpa mig tror jag =)

Jag och dottern har ialla fall inte legat på latsidan när det gäller pysslandet, här kommer några kort vi gjort.
.